ALT
0
Twój schowek jest pusty
0 0,00 zł
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Sery / Wędliny » Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola
Nasz hit

Parmigiano Reggiano DOP 24 miesięczny - 993 Caseificio Cavola

993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP z 993 caseificio cavola

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 9,90 zł

Stan produktu: Nowy

Waga: 0,25 kg

INNE PRODUKTY TEGO PRODUCENTA
  • 48MSC
  • CREMA
  • ZESTAW
DO TEGO PRODUKTU POLECAMY DOKUPIĆ WKŁAD CHŁODZĄCY
  • Wkład chłodzący

Cena: 34,90 zł

( 13,96 zł / 100 g)

Ilość:
-+
szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Importowane produkty z Włoch!
  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Złoty skarb z serca Apeninów

Parmigiano Reggiano DOP z 993 caseificio cavola to prawdziwa uczta dla zmysłów, stworzona z największą starannością w sercu włoskich Alp. Ten wyjątkowy ser jest owocem tradycji i pasji serowarów, którzy od pokoleń przekazują sobie tajniki produkcji.

Smak górskich łąk w każdej kostce

Wyprodukowany wyłącznie z mleka krów pasących się na żyznych i czystych trawach gór Appenińskich, ten Parmigiano Reggiano zachwyca bogactwem smaku i aromatu. Każdy kęs to podróż przez malownicze włoskie krajobrazy, pełna nut orzechowych, lekko słonych i delikatnie pikantnych.

Długa droga do doskonałości

Proces produkcji tego sera to prawdziwa sztuka. Z 600 litrów mleka powstaje zaledwie jeden krążek o wadze 50 kg. Po długim leżakowaniu w solance i co najmniej 12 miesiącach dojrzewania w specjalnych piwnicach, ser osiąga swoją pełnię smaku. Warto jednak pamiętać, że Parmigiano Reggiano z 993 caseificio cavola może leżakować znacznie dłużej, nawet do 48 miesięcy, zyskując przy tym jeszcze bardziej wyrazisty i złożony charakter.

Złoty medal i tytuł najlepszego parmezanu

Nie bez powodu Parmigiano Reggiano z 993 caseificio cavola zdobywa liczne nagrody, w tym tytuł najlepszego 24-miesięcznego Parmigiano na świecie. To potwierdzenie najwyższej jakości i wyjątkowego smaku, który docenią nawet najbardziej wymagający smakosze.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Copyright 2024 © - mercatowloska.pl | Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: osv.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Sklep przeznaczony jest wyłącznie dla osób dorosłych !
Ta strona zawiera treści przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich.

Produkty alkoholowe są przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych.

Prosimy o potwierdzenie swojej pełnoletniości przed wejściem na stronę.

Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią - opuść tę stronę !
Wejdź do sklepuZrezygnuj