ALT
0
Twój schowek jest pusty
0 0,00 zł
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Sery / Wędliny » Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio CavolaParmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola
Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola

Parmigiano Reggiano DOP - 24 mięsięczny - 993 Caseificio Cavola

993 Caseificio Cavola
Ciao bello/bella! Rozkoszuj się Włochami bez wychodzenia z domu, dostarczymy Ci to co najlepsze!

Cena: 125,90 zł

( 62,95 zł / 100 g)

Ilość:
-+
kg
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

Importowane produkty z Włoch!

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 11,90 zł

Stan produktu: Nowy

Waga: 1,00 kg

INNE PRODUKTY TEGO PRODUCENTA
  • SPRAWDZ
DO TEGO PRODUKTU POLECAMY DOKUPIĆ WKŁAD CHŁODZĄCY
  • Wkład chłodzący

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Parmezan z serca Apeninów

Parmigiano Reggiano DOP z 993 caseificio cavola to prawdziwa uczta dla zmysłów, stworzona z największą starannością w sercu włoskich Alp. Ten wyjątkowy ser jest owocem tradycji i pasji serowarów, którzy od pokoleń przekazują sobie tajniki produkcji.

Smak górskich łąk w każdej kostce

Wyprodukowany wyłącznie z mleka krów pasących się na żyznych i czystych trawach gór Appenińskich, ten Parmigiano Reggiano zachwyca bogactwem smaku i aromatu. Każdy kęs to podróż przez malownicze włoskie krajobrazy, pełna nut orzechowych, lekko słonych i delikatnie pikantnych.

Długa droga do doskonałości

Proces produkcji tego sera to prawdziwa sztuka. Z 600 litrów mleka powstaje zaledwie jeden krążek o wadze 50 kg. Po długim leżakowaniu w solance i co najmniej 12 miesiącach dojrzewania w specjalnych piwnicach, ser osiąga swoją pełnię smaku. Warto jednak pamiętać, że Parmigiano Reggiano z 993 caseificio cavola może leżakować znacznie dłużej, nawet do 48 miesięcy, zyskując przy tym jeszcze bardziej wyrazisty i złożony charakter.

Złoty medal i tytuł najlepszego parmezanu

Nie bez powodu Parmigiano Reggiano z 993 caseificio cavola zdobywa liczne nagrody, w tym tytuł najlepszego 24-miesięcznego Parmigiano na świecie. To potwierdzenie najwyższej jakości i wyjątkowego smaku, który docenią nawet najbardziej wymagający smakosze.

ZOBACZ JAK POWSTAJE NAJLEPSZY PARMEZAN NA ŚWIECIE! 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Copyright 2025 © - mercatowloska.pl | Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: osv.pl
ostatnio oglądane produkty